KWALITARIA DE MUSKETIERS

KWALITARIA DE MUSKETIERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 77 beoordelingen
18 okt 2021 om 20:41 Het duurde meer dan een uur voordat we het hadden. en het smaakte ook niet. Patat te droog en de snacks te lang gebakken waardoor het hard en niet lekker was.
17 okt 2021 om 21:24 Eten was niet compleet en koud de rest werd half uur later na bezorgd. Duur en slecht
17 okt 2021 om 19:52 Bezorging duurde wat langer door drukbezocht evenement in de buurt , alles was wel warm. Helaas kregen we de laatste paar keer niet precies wat we besteld hadden , frikandel spec met pindasaus ipv curry en bij de shormaschotel was de friet vergeten.
21 sep 2021 om 19:13 Om half 5 bestelling geplaatst. Kwart voor 6 gebeld toen moesten ze het nog klaarmaken!!!! Want het was druk??!! Gewoon aso. Half 7 konden we pas eten
4 sep 2021 om 19:34 Lang moeten wachten en bestelling was niet compleet.
3 sep 2021 om 19:10 Het eten was heerlijk wij hebben er echt van genoten Hier gaan we vanaf nu vaker bestellen
18 aug 2021 om 20:14 Elke keer vriendelijke bezorging en goed eten
15 aug 2021 om 9:50 Ik weet niet wat ze onder een kip schnitzel verstaan, als ik die bestel verwacht je dat je dan ook een KIP SCHNITZEL krijgt, en niet zo'n zielig kipburgertje van de supermarkt, en er dan ook nog 2,65 voor vragen.
6 aug 2021 om 19:03 Goede cafetaria, altijd zeer tevreden. Ditmaal was de burger (1838, 180 gram) behoorlijk droog doorgebakken. Dat viel tegen. Verder nooit klachten!
5 aug 2021 om 19:11 Heerlijke hamburgers. Snelle bezorging